Ayurvitaal

aandacht voor Lichaam, Geest en Ziel  


Van Wens naar werkelijkheid

 

"Heb jij een wens? 

Een wens die wacht op de juiste dag?

Heb je het lef om hem vandaag hardop uit te spreken,

en durf je dan te luisteren, zodat jij hem zelf eens hoort...?”   


Verborgen wensen

In deze cursus gaan we op zoek naar je wens. Aanvankelijk lijkt de wens vaak praktisch zoals bijvoorbeeld de ideale baan, dat grote huis of de ultieme geliefde. Een uitgesproken wens verhuld vaak een nog diepere wens. en let op... deze diepere wens verwijst regelrecht naar jouw talenten en jouw zielskwaliteiten! 

 

Op reis

We maken in zeven bijeenkomsten een reis langs de chakra’s. We starten bij het kruinchakra de zogenaamde Sahasrara. Dit is de plaats om onze verborgen wens, in afstemming, zo helder mogelijk te krijgen. Als we deze (verborgen) wens helder hebben reizen we verder naar de andere chakra’s. Deze chakra’s doen een appél op verschillende kanten van jou zelf waardoor je wordt uitgedaagd en verrast. Onontgonnen kwaliteiten van jezelf komen aan het licht en worden uitgenodigd te komen spelen. Toevalligheden zullen je avontuurlijke pad kruizen. Je zult ontdekken hoe deze behulpzaam zijn om je wens te realiseren.     

 

Wens in de tijd

In zeven bijeenkomsten, die om de veertiendagen plaats vinden, volgen we onze wens opdat deze steeds meer gaat in de richting van haar verwezenlijking.

 

Zeven bijeenkomsten om dinsdagavonden in het najaar en winter van 2019-2020 van 20.00-22.00 uur

dinsdagavonden: 5 november, 19 november, 3 december, 17 december, 7 januari, 21 januari en 4 februari. 

 

Werkwijze

Aan de hand van speelse werkvormen wordt het gereedschap geboden waarmee je  jouw onbewuste kwaliteiten kunt opgraven. 

In de cursus werk ik o.a. met voice dialoog, dromen, visualisaties, het medicijnwiel, archetypen (sprookjes en mythen), de kwaliteiten van de dosha’s en de marmapunten.